Ediţie specială Afaceri de la Zero susţinută de 5 to go. De la zero la 650 de cafenele 5 to go în zece ani. „Am fost şi pe marginea prăpastiei, dar am ieşit de acolo şi de atunci tot urcăm. Avem astăzi alături de noi 315 francizaţi şi 2.000 de angajaţi“

Business

♦ Radu Savopol şi Lucian Bădilă, doi antreprenori căliţi în HoReCa, au creat din 2015 încoace cel mai puternic brand românesc de cafenele, dar şi o comunitate de peste 300 de mici antreprenori pentru care franciza 5 to go a fost doza de curaj de care au avut nevoie pentru a face pasul spre antreprenoriat  ♦  „Franciza este ca o umbrelă“. Şi pentru vreme bună, dar şi pentru vreme rea. Piaţa Lahovari din Bucureşti a fost, în ianuarie 2015,  punctul zero de pe harta cafenelor 5 to go, un brand

Tag-uri: Bucureşti