Răzbunarea perfectă: La 15 ani lucra ca ospătar într-un restaurant visând doar să câştige nişte bani de buzunar, la 37 a cumpărat tot lanţul de restaurante unde lucrase când era adolescent. Povestea tânărului care a trecut de la servirea clienţilor la masă la cârma unui imperiu de milioane de dolari
Maria Simulescu
Când Amol Kohli a început să lucreze, în 2003, ca ospătar la un restaurant Friendly’s din zona oraşului Philadelphia, nu visa decât să îşi câştige banii de buzunar. Era un elev de liceu neliniştit, în clasa a X-a, iar jobul era mai degrabă o soluţie temporară decât o strategie de carieră, scrie CNBC. Primea 5 dolari pe oră şi făcea de toate: gătea, spăla vase, servea la mese, curăţa după clienţi sau pregătea îngheţată. Două decenii mai târziu, acelaşi Amol Kohli — astăzi în vârstă de 37 de ani —
din zilele anterioare